Inspirerend

Referenties van Nauta Harms

Op deze pagina leest u een greep van de referenties van Nauta Harms. Wij proberen elk project niet alleen succesvol af te ronden, wij proberen elke keer de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen.

Wilt u meer referenties van Nauta Harms? Neem dan contact met ons op. Een overzicht van onze klanten vindt u hier.

Referentie Heembouw – Martien Akerboom

“Ervaring en professionaliteit kenmerkend voor Nauta Harms”

Heembouw heeft vijf aannemersvestigingen en in totaal circa 280 medewerkers. De vestiging in Noordwijkerhout verzorgde als renovatiespecialist onder meer de volledige renovatie van appartementengebouw Nassaudreef in Katwijk.

Martien AkerboomMartien Akerboom, directeur Heembouw Noordwijkerhout: “Wij zijn met name goed in renoveren, rekening houdend met de wensen van onze klanten en van de bewoners. We werken nu geruime tijd samen met Nauta Harms en ervaren heel duidelijk hun professionaliteit bij het werk. Voor het omvangrijke Nassaudreef project hebben zij samen met de KBV vooraf alles met de bewoners doorgenomen, hun wensen in kaart gebracht en al het nodige geregeld. Vervolgens is door Heembouw samen met alle deelnemende partijen een tijdsplanning van alle werkzaamheden opgesteld. Dat bleek perfect te werken. De bewoners en alle uitvoerende partijen waren dan ook uiterst tevreden met het verloop van de renovatie.”

Referentie Woonstichting KBV – Kees Kunst

“Onze uitdagingen zijn bij Nauta Harms in veilige handen”

Woonstichting KBV biedt goede woonruimte voor mensen die hier niet zelf voor kunnen zorgen.  In nauwe samenwerking met huurders, medewerkers en diverse maatschappelijke organisaties verhuurt, onderhoudt en verbetert KBV bestaande woningen en investeert in nieuwe. Bij KBV draait alles om de kwaliteit van het wonen, leefbaarheid en veiligheid van de omgeving.

Kees KunstKees Kunst – adjunct-directeur Woonstichting KBV: “Projecten renoveren of verbouwen in bewoonde staat is een flinke uitdaging en vergt ervaring, kennis en tact: je moet de bewoners binnen de kaders tevreden stellen maar ook alles zodanig plannen dat er voortgang in zit. Als corporatie kunnen wij onmogelijk al die werkzaamheden zelf doen. Door de tijdelijke aard van renovatie en verbouwingen is het dan ideaal om terug te kunnen vallen op de specialisten van Nauta Harms. Vanaf de inventarisatiefase zijn als geen ander in staat draagvlak te creëren voor een project waar bewoners, uitvoerders en wij als corporatie zich prettig bij voelen. Door de verschillende processen goed te stroomlijnen weten zij projecten steeds weer tot een perfect eindresultaat te brengen. En dat is knap.